5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve yakışır bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı Nite Takılmışr? Her binanın iye evetğu saha ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler tarafından strüktürlmaktadır.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir başkası bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. çoğunlukla mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Ne kuruluşlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk gestaltnın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, bünyenın tasarruf derslikı kabil faktörler keskin olmaktadır.

Birkötü firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine amelî olarak belirlenen yerlere ve sayılara için yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin cepheı dizi, yangın bapları çoğu kez özel istila ve kapı menteşeleri üzere öbür yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Mono blok beden strüktürsı kol sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin dâhilinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlanmaktadır.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapısının) baş amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide örgülmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda Yangın çıkış kapısı istanbul binanın bir sulpndaki yaman, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu olumsuz koşulların gayrı katlara geçişini kösteklemek veya mümkün evetğu kadar geciktirmektir.

Yangın bapları yararlanma sahaına bakarak, rengine bakarak evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan prototip sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir gözcü da, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha yüce bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

Report this wiki page